Den vakre Costa Blanca-kysten frister med nydelig klima, flotte strender og pitoreske småbyer. Direkte flyavganger med gode priser fra de store byene i Norge gjør Alicante til en attraktiv bryllupsdestinasjon.

Favorittbyen vår er Altea. Hvert år arrangerer vi bryllup for norske par i sjarmerende Altea. Vi samarbeider med et nydelig, lite hotell som har beliggenhet i en olivenlund. Stedet er perfekt for de som vil samle familie og venner til en bryllupshelg i vakre, spanske omgivelser. Hagen egner seg godt til en stemningsfull seremoni. Terrassen er det perfekte stedet for en utendørs bryllupsmiddag med påfølgende fest og dans. 

Alternativt har vi kontakt til flere lokale kirker i området og kan reservere en av disse til en reell vielse i regi av Sjømannskirken i Albir. 

» Ønskeskjema

» Send oss en epost

I Altea er det nok av vakre scener for bryllupsfotografering. Fra den sjarmerende kirkeplassen, er det fantastisk utsikt over Altea havn og Albir-bukten. De trange gatene i gamlebyen gir også nydelige motiv. Noen få minutter ut av Altea finnes en vakker sandstrand som inngår i den faste fotorunden fotografen anbefaler. 

I bloggen ligger flere bryllupshistorier med bilder fra bryllup vi har arrangert i Altea. Ta en titt og bli inspirert! 

Anbefalinger

"etter noen fine samtaler med Marianne fant hun den lille, private perlen for oss, og det var vidunderlig koselig"

"vårt bryllup ble en livsopplevelse som vi anbefaler alle som leker med tanken på et utenlandsbryllup"

© Beautiful Wedding Webdesign ved HIRVI AS